sry typ.

Hej. Sorry för dåligt bloggande men jag har inte orkat/haft tid. Under midsommar så va släkten här så då hade jag inte tid eftersom jag tog han om två ungar som är 3 och 4 år. Hehe.

Men just nu sitter jag å smsar, musik,fb å en annan hemsida.. hehe. Men snart ska man väl ner å käka frukost......


Här får ni en bild på mig så länge... Nytagen.



Hehe...


Kram.

Den försvann....

Tjaaah! Jag har setat vid datorn hela dagen idag... Hehe är beroende ...... Inte bra...! :o

Dagens låt är: Linkin Park - Nobody's listening. As grym låt, värt att lyssna på ! Klicka _HÄR_ om ni vill höra.

Hehe jadu. Imorse gick jag ner och kollade i frysen och hittade 6 stycken B N J! ... Omg. Blir att sno en ikväll å äta... :D

De jag hatar med bloggar de är rubrikerna... de är bara drygt för man skriver ju massa olika saker.. :s

Ett ganska kort inlägg men de får duga.

Ses.

SORRY.

Hehehe... sorry för två inlägg på "min dag" men jag va inne på min iphone och då så va de inte uppe när jag kolla så jag la upp de igen. HEHE.
Just nu sitter jag vid datorn och chattar , musik och ska snart ringa Jennifer.
Jag längtar tills min födelsedag btw... Fan va najs de ska bli! :)
Aja jag ska ner å käka något nu... Rätt hungrig.
Nu får ni en bild på mig. Min blogg kanske är tråkig utan bilder...



Sådär jaa!




Seeyaaah.....

Min dag.

Hej hej. Sorry för dålig bloggning idag men jag har inte haft tid/orkat. Igår sov jag i tält med Sanna. De va jätte mysigt för vi hade madrasser och kortlek mm. Men de va galet kallt i tältet! Ca 12 grader.. Usch. Sanna åkte hem ca kvart i 4 och då ringde jag Spaha så tittade vi på den första Harry Potter filmen. De va jätte mysigt men den är läskig.. Efter filmen satt vi oss i köket å käkade paj! As god paj dessutom! Efter de så spelade vi ett as kul spel! Ett reflex spel ! Hahaha... Fan va vi skrek ! xD sen kollade vi på bilder å hitta massa coola bilder :3 sen åkte hon hem :( Just nu ligger jag i sängen , äter Ben & Jerrys och kollar på film! As bra film.. Hehe enligt mig .. xD Aja ska fortsätta titta nu. Hejdå hörs imorgon! ^^

Sanni!

Hellu everyone! Ikväll blir de att sova över med Sanna i tält ! De va jätte länge sen vi sov över! Kul kul. Just nu ligger jag i min säng , tittar på tv och väntar på Sanna ^^ Erik kommer på min födelsedag iaf! Fett kul :D Nu vet jag inte vad jag ska blogga om längre... Så hejdå! Slänger nog in ett inlägg senare! Hörs! :)

LONDON!

Nu kommer lite bilder från London.



Någon sån där cool sak.. venne va det är men den är tydligen känd.





En cool taxibil! (y)





Jag älskar dom där telefonkioskerna! As coola. En svart....






Och en röd.






En as cool glassbil ! :D






En as nice ferrari!





BIG BEN <3




Någon mysko sko gjort av.. Jag vet inte med den va cool!





Någon annan cool sko vid någon musikal!





London eye !






Och mina goda vofflor som va så jävla goda så man dog....!







HAHAHA och någon ful sak som hängde i taket så att de skulle va fint.. Snarare tvärt om! HAHAHAHA. Fett ful.


Ja de va den sista bilden.. Jag har fler men jag pallar inte ladda upp...


HEJDÅ :>

.

Tjena allihopa! Just nu ligger jag i sängen och är döds trött för de va någon som ringde på hemtelefonen och la på kl 7. Moget. Jag har inte sovit sen dess men har försökt. Idag ska jag väl vänta på att Jennifer kommer hem från sin cup i Örebro och så ska vi väl titta på film och bara mysa för hon är väl antagligen trött efter cupen. Men nu ska jag spela spel på min telefon så då måste jag sluta blogga! Tjarå!

Måste berätta...

Hej igen. Hehe de blev visst ett till inlägg. Jag måste bara berätta om vad jag har hunnit med i mitt liv senast jag blogga.. 1. Jag va i London och shoppade i 5 dagar , de va helt awesome! Jag köpte massa kläder , köpte 2 awesome iphoneskal ! De kommer komma in bilder imorgon på mina saker, men kanske inte alla. Jag åkte runt i London med en buss och såg massa coola saker! 2. Jag va på Linkin Park konsert i tisdags , de va den bästa upplevelsen på länge!!!! Så jävla awesome. Jag kunde inget annat än att le... De va en sån jävla härlig kännsla å sitta i Globen å sjunga med! Och i oktober så ska man på red hot chili peppers! As nice det med. De va de jag tänkte berätta, hörs imorgon!

.

Tjena tjena allihopa! Äntligen är bloggen fixad och klar och jag ska sätta igång att blogga nu! Tack söta Jennifer ! <3 Just nu så sitter jag uppe på mitt rum och käkar jordgubbar! Fan va rätt. Men iaf så ska jag fortsätta äta jordgubbar, titta på film och när den är slut så ska jag lyssna på musik tills jag somnar ! Tja då!

RSS 2.0